Over Autoservice Koster 

 

Na ruim 15 jaar ervaring te hebben opgedaan als allround automonteur in zowel een universele garage als bij een dealer heb ik in 2022 de deuren van mijn eigen garagebedrijf geopend. Dankzij mijn brede ervaring is uw auto bij mij in goede handen. Ik vind het belangrijk dat mensen eerlijk en goed advies krijgen. Vooraf weten wat er moet gebeuren aan uw auto en wat de kosten zijn, hier communiceer ik helder over zodat u niet voor verrassingen komt te staan.  Door de flexibele agenda kunt u op korte termijn weer veilig de weg op. 

 

Over mij 

 

Mijn naam is Sander Koster en ik woon in de Planetenbuurt in Krommenie.  Mijn interesse voor de autobranche is gewekt door mijn opa, die zijn eigen autogarage had waar ik vanaf kleins af aan in de rondte liep. Als 15 jarig knulletje ben ik mijn loopbaan in de autobranche begonnen bij garagebedrijf Schoone in de dorpskern van Krommenie. Dankzij de kleinschaligheid van deze garage heb ik alle werkzaamheden van A tot Z geleerd en heb ik hier diverse diploma's en certificaten behaald zoals "Eerste Autotechnicus" en  "APK keurmeester".

 

Na 10 jaar ervaring  te hebben opgedaan heb ik de overstap naar een grote dealer gemaakt bij Van Zwienen in Zaandam.  Na 3 jaar hier werkzaam te zijn geweest ben ik toch weer doorgestroomd naar een kleiner garagebedrijf, Auto Prins in Zaandam. Dit past beter bij mij omdat een kleinere organisatie veel persoonlijker is, je hebt rechtstreeks contact met de klant en daarnaast zijn de  werkzaamheden veelzijdiger. Ook hier heb ik ruim 3 jaar met veel plezier gewerkt.

 

Tot zich in 2022 de kans voordeed om, net als mijn opa, een eigen garagebedrijf te starten! 

 

Ik kijk er naar uit om u te mogen helpen bij mij in de garage! 

 

 

Bij autoservice Koster kunt u terecht voor: 

 

- Onderhoud / reparatie

- APK 

- Banden 

- Diagnose 

- Klein schadeherstel 

 

Ophaal- en brengservice 

 

Bent u woonachtig in Krommenie of een van de omliggende dorpen? Dan kunt u gebruik maken van de ophaal- en brengservice van uw auto. 

 

Hierdoor hoeft u niet heen- en weer te rijden, te wachten of te regelen dat iemand u brengt of ophaalt! 

 

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken

Telefoon: 06-31747818

Email: info@autoservicekoster.com